Observatory House Office Remodel, Slough

TNG provided full detailed design duties for this prestigious commercial Office Remodel development in Berkshire.

Observatory House

The project comprised the full remodel and refurbishment of an existing office building, to provide high-quality and contemporary accommodation. The remodelling works created an additional 1,438 sq. metres of letting space for single or multi-occupancy.

The existing 1990’s office building, located in Slough, was stripped back to its basic structural frame in order to commence the works.  A new steel structure on the 4th and 5th levels was required to create additional floors; and a part infill of the atrium created even more new floor space.

The refurbished building received new cladded external elevations and a remodelled entrance and approach to the central atrium.

 

Client:

Lorne Stewart Plc

Completion:

January 2017

TNG provided:

Full Detailed Design Duties RIBA Stages E & F

 

Download…

Office Remodel Full Detailed Design Duties

States of Jersey New Police Headquarters

TNG was instructed as M&E Co-ordinator for the new Police Headquarters in Jersey, in the Channel Islands. States of Jersey

Read Case Study

The Hotwalls Studios, Old Portsmouth

The Hotwalls Studios scheme involved the refurbishment of the 15th century Point Battery ‘arches’ in Old Portsmouth. It created a

Read Case Study

Andromeda House Student Accommodation

The Kilgraston/Andromeda House project involved the redevelopment and extension (additional floor) of an existing office building in Southampton city centre,

Read Case Study