Common Learning Space Summer Works 2016

TNG was commissioned to help improve the Common Learning Space (CLS) facilities for University of Southampton. The refurbishment works were carried out over the summer ready for the start of the new academic year.

 

Refurbishments

The project comprised lighting and small power modifications to various lecture theatres at the Southampton General Hospital campus. The spaces were categorised into ‘light’ and ‘medium’ scale refurbishments.

The project at the University’s Highfield Campus, involved similar upgrades  however, some required more attention and were categorised as ‘heavy’ refurbishment.

TNG was involved in the University’s Annual Appraisal of it’s facilities and helped to identify the refurbishment requirements.

 

Client:
University of Southampton

Completion:
September 2016

TNG provided:
Design Services

 

Read more…

 

 

Common Learning Space

Fusion Building, Talbot Campus, Bournemouth University

This project created a new 6000m2 four storey Fusion Building at the Bournemouth University, on the Talbot Campus. Fusion was

Read Case Study

Highcliffe St Mark Primary School

Highcliffe St Mark Primary School required additional teaching space in order to meet the rising demand for primary school places.

Read Case Study

Hartley Library Special Collections Works

TNG was Principal Designer for a specialist refurbishment scheme at Hartley Library, on the Highfield Campus of the University of Southampton.

Read Case Study